Zwijndrechtpas als kerstgeschenk

Het einde van het jaar is een mooi moment om je waardering te tonen voor medewerkers en relaties. Naast het traditionele kerstpakket is de cadeaukaart een populair geschenk. En dit jaar maak je elke ontvanger blij met een unieke Zwijndrechtpas.

De kracht van een lokaal kerstgeschenk

De Zwijndrechtpas is een sympathiek alternatief voor alle landelijke cadeaukaarten. Hiermee geef je echt die lokale beleving: shoppen bij je favoriete kledingwinkel, een boeketje kopen bij de bloemist om de hoek of lekker uit eten in je lievelingsrestaurant. Tegelijkertijd steun je de ondernemers die Zwijndrecht zo leuk maken.

Zwijndrechtpas cadeaux a la carte

Nog meer keuze met Cadeaux à la Carte

Voor nog meer keuzevrijheid combineer je de Zwijndrechtpas met Cadeaux à la Carte. Dit online keuzecadeau biedt een ruim aanbod voor de muziekliefhebber, de keukenprins(es) en de klusser. Maar ook voor de wereldreiziger, de sportieveling en die collega met groene vingers. Kortom: er is voor elk wat wils.

Het online assortiment van Cadeaux à la Carte is de perfecte aanvulling op het lokale aanbod van de Zwijndrechtpas. Met één cadeaukaart kunnen ontvangers terecht bij plaatselijke ondernemers én in de webshop. Het ultieme keuzecadeau.

Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen

Kies je voor Cadeaux à la Carte, dan kies je voor ontzorging. Eenmaal besteld heb je geen omkijken meer naar je kerstgeschenk. De cadeaukaarten worden tijdig geleverd in een feestelijke envelop, giftbox of als digitale voucher via e-mail. Met hun unieke code loggen je medewerkers en relaties in op de webshop om hun favoriete geschenk, activiteit of uitje te kiezen.

Ook voor andere geefmomenten

De Zwijndrechtpas en Cadeaux à la Carte zijn niet alleen met de feestdagen, maar het hele jaar door een feestje om te krijgen. Denk ook eens aan andere geefmomenten, zoals een verjaardag, een jubileum of als beterschapswens bij ziekte. Een verrassing doet het altijd goed!

Zwijndrechtpas & Cadeaux à la Carte

  • Ruime keuze bij lokale ondernemers
  • Meer dan 1000 online cadeaus
  • Standaard 2 jaar geldig
  • 100% tevreden ontvangers

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van de Zwijndrechtpas als kerstgeschenk?

Jurjen vertelt je er graag meer over. Neem contact met hem op: